Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Retourneren

Is uw bestelling niet naar wens? Dan kunt u deze natuurlijk retourneren of ruilen. Dit is mogelijk binnen de zichttermijn van 14 dagen en deze gaat in op de dag wanneer de bestelling compleet is ontvangen. Artikelen dienen altijd ongebruikt en voorzien van de originele labels en het prijskaartje geretourneerd te worden. Let hierbij extra op de hygiëne en pas ondergoed of badkleding altijd over uw eigen ondergoed. Laat hierbij de hygiënestrips zitten.

Meerdere pakketten ontvangen voor één bestelling? Wacht tot het laatste artikel binnen is, en retourneer hetgeen wat u terug wilt sturen in één pakket.

Geen retourformulier ontvangen bij je bestelling?
Klik hier voor een retourformulier

Gratis retourneren via de winkel
- Vul het retourformulier in en omcirkel de reden waarom u het artikel retour stuurt;
- Verpak de artikelen in een geschikte zak of doos, bij voorkeur in de Berden verpakking.
- Geef uw retourbestelling inclusief het retourformulier af bij één van de Berden of HoutBrox by Berden winkel.
- Retourneren in de winkel is gratis.

Retourneren via PostNL (alléén mogelijk in Nederland)
Maak gebruik van het bijgeleverde retouretiket en lever het pakket in bij een PostNL ServicePoint. De kosten hiervan zijn € 6,75. Wij storten binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag minus de retourkosten terug op de rekening waarmee u heeft betaald. Met meer dan 3.500 PostNL ServicePoints is er altijd wel één bij u in de buurt.

- Vul het retourformulier in en omcirkel de reden waarom u het artikel retour stuurt.
- Verpak de artikelen in een geschikte zak of doos, bij voorkeur in de Berden verpakking.
- Plak het bijgeleverde retouretiket op de doos.
- De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Indien u niet beschikt over een PostNL retouretiket, of u wilt geen gebruikt maken van het bijgeleverde PostNL retouretiket dan kun u naar eigen keuze retourneren naar Dautzenbergstraat 57, 6411 LA Heerlen. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

Wanneer uw retourzending bij ons ontvangen is, wordt de retourbetaling in behandeling genomen. Het aankoopbedrag ontvangt u uiterlijk binnen 5 werkdagen terug op uw rekening. Wanneer u betaald hebt met een creditcard, ontvangt u het retourbedrag terug op je eerstvolgende afrekening. Een AfterPay betaling wordt verrekend in uw Afterpayaccount.

Ruilen
In onze winkels kunt u gratis ruilen. Online ruilen is helaas niet mogelijk. Maar om zo snel mogelijk de gewenste kleur of maat geleverd te krijgen, bestel dan opnieuw en stuur het reeds ontvangen artikel retour. Hiervan ontvangt u uiterlijk binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug op uw rekening.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.