Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Betalen

Er zijn diverse mogelijkheden om je online bestelling te betalen:

iDEAL
Creditcard
Mistercash
Paypal
Achteraf betalen: AfterPay

Betalen via iDEAL
Door middel van iDEAL betaal je direct via online bankieren van een van de deelnemende banken. Je betaalt vooraf via je eigen bank en je rekent af binnen je eigen internetbankier-omgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk.

Je betaalt in een paar stappen:
- Selecteer iDEAL als betaalwijze zodra je gaat afrekenen
- Kies de bank waar je bij aangesloten bent
- Je wordt doorgestuurd naar de betaalomgeving van jouw bank en logt in
- Bevestig je betaling

Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en je ontvangt een bevestiging van je bestelling.

Betalen via creditcard
Online betalen met creditcard is alleen mogelijk via een Nederlandse creditcard.
- Selecteer het type creditcard waar je mee wilt afrekenen
- Vul het volledige creditcardnummer, de vervaldatum en de 3-cijferige veiligheidscode (cvc-code) in
- Bevestig je betaling

Betalen via Mistercash
Mistercash is een betaalsysteem in België, vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Betalingen via Mistercash worden verwerkt via de betaalpagina van je online bank. De betaling wordt binnen enkele seconden verwerkt en dat zie je op je online bankafschrift.

Betalen via PayPal
PayPal is een van de best beveiligde betalingsplatformen ter wereld. Wanneer je voor PayPal kiest, blijven je gegevens altijd privé. Naast je gegevens zijn ook je aankopen beschermd! Daarnaast is jouw bankrekening en/of creditcard aan je PayPal-rekening gekoppeld. Op deze manier bepaal je zelf je betaalmethode.

Achteraf betalen via AfterPay
AfterPay voert het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen. Ter goedkeuring van het verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in het privacystatement. Mocht je verzoek tot betaling onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kun je het product betalen via een andere betaalmethode. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar het consumentendeel van de AfterPay website. Wanneer u kiest voor AfterPay wordt hiervoor € 1,49 extra in rekening gebracht (administratiekosten).

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.