Home > Ruilen

Ruilen artikelen:

Ons streven is dat u tevreden bent met alle aankopen die u in onze webshop doet. Mocht u onverhoopt toch een artikel willen ruilen is dat uiteraard geen probleem. Om u hierbij zo goed mogelijk van dienst te zijn, verzoeken wij u het retourformulier onderaan deze pagina in te vullen. Vervolgens kunt u het artikel samen met de orderbevestiging terug te sturen naar:

Berden mode  T.A.V.  afdeling Internet
Dautzenbergstraat 57
6411 LA  HEERLEN

Wij willen u er graag op attenderen dat het artikel in onberispelijke staat, met originele labels, ongedragen en indien mogelijk, verpakt in de originele artikelverpakking dient te zijn. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening. Bij ruilen zijn de verzendkosten voor het nieuwe artikel voor onze rekening.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Als de bestelling is afgerond en betaald, is het niet meer mogelijk deze te annuleren. Zodra u de bestelling heeft ontvangen, kunt u deze via het retourformulier terugsturen. U ontvangt binnen uiterlijk 14 dagen,vanaf het moment dat u gemeld heeft dat u het artikel retour stuurt, uw aankoopbedrag terug op uw rekening.

Overig
Ruilen en retourneren is ook mogelijk in een van onze filialen. Controleer aub direct na ontvangst van uw bestelling of de artikelen compleet en onbeschadigd zijn. Mocht dit niet zo zijn, neem dan direct contact met ons op via klantenservice@berden.nl of bel 045-8506850. U kunt ons bereiken op maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur. 

Aanmelden ruiling
Voorletters:
Achternaam:
Ordernummer:
E-mailadres:
Geeft u bij de ruiling aub aan
welk artikel / welke maat / welke
kleur u nu wenst te ontvangen: