Home > Retourneren

Retourneren artikelen:

We willen graag dat u tevreden bent met alle aankopen die u bij ons doet. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent met het door u bestelde item waardoor u het liever wilt retourneren. Om u hierbij zo goed mogelijk van dienst te zijn, verzoeken wij u het retourformulier onderaan deze pagina in te vullen. Vervolgens kunt u het artikel samen met de orderbevestiging terug te sturen naar:

Berden mode  T.A.V.  afdeling Internet
Dautzenbergstraat 57
6411 LA  HEERLEN

Wij willen u er graag op attenderen dat het artikel uit de webshop in originele staat, met originele labels en etiketten, ongedragen en indien mogelijk verpakt in de originele artikelverpakking dient te zijn. Wij vergoeden alle betalingen (inclusief bezorgkosten) binnen 14 dagen volgend op de dag waarop wij het bericht van annulering hebben ontvangen.

De kosten van een retourzending zijn voor de verzender en zullen niet door Berden worden vergoed. Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Op het moment dat u melding hebt gemaakt van het retourneren van de bestelling wordt het aankoopbedrag, inclusief bezorgkosten binnen uiterlijk 14 dagen op uw rekening teruggestort. 

Moet ik verzendkosten betalen bij het retourneren van mijn bestelling?
Voor het retour brengen van een artikel naar een Berden filiaal worden geen kosten in rekening gebracht. Voor het retour zenden via PostNL zijn de kosten van een retourzending voor de verzender, deze zullen niet door Berden worden vergoed.

Ik heb een artikel retour gestuurd, wanneer ontvang ik mijn geld retour?
Vanaf het moment dat u melding gemaakt heeft van het retour sturen van uw bestelling, wordt de retourbetaling in behandeling genomen. De retourbetaling inclusief bezorgkosten zal binnen uiterlijk 14 dagen plaatsvinden. Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd, zullen wij het volledige aankoopbedrag inclusief bezorgkosten terugstorten. De terugbetaling wordt uitgevoerd met hetzelfde betaalmiddel als gebruikt in de webshop.

Overig
Ruilen en retourneren is ook mogelijk in een van onze filialen. Controleer aub direct na ontvangst van uw bestelling of de artikelen compleet en onbeschadigd zijn. Mocht dit niet zo zijn, neem dan direct contact met ons op via klantenservice@berden.nl of bel 045-8506850. U kunt ons bereiken op maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur. 


Aanmelden retour
Voorletters:
Achternaam:
Ordernummer:
E-mailadres:
Reden van retour: