Mey

Mey Emotion
Mey Illusion
Mey Lights
Heren


Home > Mey

1 tot 24 van 24 producten Pagina: 1 Toon producten per pagina

1 tot 24 van 24 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

Mey Ondergoed

Me, Myself & Mey...
Hier bent u aan het goede adres voor Mey Damesondergoed! Ondergoed van Mey verleent een prettig gevoel van sensualiteit.
Ondergoed.nl heeft een ruime keuze aan online ondergoed. Neemt u snel eens een kijkje naar onze andere collecties.

Mey Online


Van het Duitse merk Mey hebben we een zeer ruim assortiment. Voor Dames zijn er verschillende series. De Emotion serie en de Light serie zijn de basismodellen gemaakt van stoffen die zeer aangenaam op de huid voelen. De Illusion serie is speciaal gemaakt om onzichtbaar onder kleding te dragen.

Mey heeft een natuurlijke pasvorm en zit zeer comfortabel.

Mey Geschiedenis


In 1928 werd het bedrijf door Franz Mey opgericht. In 1959 ging Mey zich specialiseren in dames bodywear met een consequente uitbreiding van de productiewaarbij kwaliteit voorop bleef staan. In 1984 kwam de introductie van Mey bodywear voor heren. In 2002 startte Mey met een nachtmode-collectie voor zowel dames als heren. In 2006 behaalt Mey een award Best Brands met een uitstekende 2e plaats in de categorie 'productmerk met de sterkste groei' en in 2008 wordt er gestart met de campagne Me, Myself and Mey. In 2009 winnen ze weer een award Best Brands en Mey behoort hiermee tot de meest succesvolle merken van Duitsland.

Bekijkt u hier ook eens de complete collectie Dames Ondergoed van Ondergoed.nl